Termeni şi condiţii

1.Acceptul dumneavoastra Prin plasarea oricărei comenzi prin intermediul site-ului www.smartprincluj.ro sau prin mail la office@smartprincluj.ro se consideră acceptarea dumneavoastră necondiţionată a acestor termeni şi condiţii.

2.Descrierea Magazinului online SC Top Biss SRL administrează acest site, asigurând utilizatorilor servicii de print digital şi livrare a materialelor la un loc stabilit cu utilizatorul. Toate informaţiile, pozele, textele prezente pe acest site ne aparţin sunt protejate de legea dreptului de autor

3.Obligatiile Smart prin Cluj www.smartprincluj.ro îşi asumă responsabilitatea de a expedia toate comenzile validate de către client în timp maxim de 7 zile lucrătoare de la procesarea comenzii. Preturile afisate sunt in RON şi nu conţin TVA. Acestea pot suferi modificări fără anunţarea în prealabil. Odată ce a fost confirmată comanda, www.smartprincluj.ro nu poate schimba preţul comunicat clientului.Transportul oferit gratuit peste comenzi de peste 30 de Ron, iar pentru comenzile sub 30 de Ron se achită o taxă suplimentară de 5 Ron. Transportul se efectuează doar pe raza municipiului Cluj-Napoca.

4.Dispute şi conflicte Nu suntem raspunzători de prejudicii (directe, indirecte sau accidentale) ce pot rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informaţiei prezentate pe site şi nici pentru orice tip de erori sau omisiuni în conţinut care pot conduce la pierderi. Orice tentativa de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Se va încerca rezolvarea pe cale amiabilă a oricărui conflict survenit între părti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din domeniu .

5.Returul produselor sau dreptul de renunţare unilateral a contractului din partea consumatorului este legiferat de Ordonanţa Guvernului nr.34 din 2014. Produsele pot fi returnate doar în cazul în care clientul constată defecţiuni fizice grave, datorate execuţiei sau altor cauze, defecte de tiparire etc, şi care ni se vor aduce la cunoştinţa în 24 de ore de la data primirii coletului şi sesizarea acestora.

6. Produsul Tipărit Este obligaţia clientului de a verifica toate datele şi înscrisurile de pe machetele prezentate, chiar şi în cazul realizarii acestor de catre Smart prin Cluj. In cazul în care acestea se depistează dupa acceptul Produsului Tipărit din partea clientului, firma nu este responsabilă pentru aceasta greşeală.

7.Dispoziţii finale www.smartprincluj.ro îţi rezervă dreptul de a actualiza periodic acest document, fără notificare prealabilă.